Slideshow

Дали работите во странство? Дали плаќате даноци? ДА?

Тогаш Дендакс ќе ти помогне

- Земете ги вашите даноци назад
- Земетедетски додаток за вашите деца
- Земете исплати за социјални бенефиции 

Дендакс работи од 1999 година, со повеќе од 80.000 клиенти

Benefits


- Бесплатна онлајн пресметка
- Лесна онлајн регистрација
- Без плаќање однапред, плаќате само кога ќе ги примите вашите пари

Онлајн алатки


пресметка

Регистрација

Каде работеле?


Пресметката е бесплатна, плаќате само кога добивате наплата на данок или социјално осигурување

Промоции

Dendax Tax Refund, Tax Calculator!

Tell your friends about Dendax services and you will get special bonus!Request a special discount coupon for your friends and get 3EUR bonus for each.

Recommend a friend

Данокот во земјите

Контакт

Контакт

За нас

Dendax - Вашата даночна наплата од компанијата

За нас

Dendax работи во областа од меѓународните даноци од 1999. Ние ги нудиме нашите услуги на стотици партнери и илјадници клиенти секоја година. Во овој момент ние може да обезбедиме враќање на данокот од 21 земји во светот, ние, исто така, може да го вратиме вашето социјално осигурување и стекнатиот детски надомест. Услугата за едноставно и брзо враќање на вашиот данокот преставува наша конкурентска предност. Во Dendax ние се стремиме да се третираат сите клиенти со почит и да се обрне поголемо внимание на потребите и проблемите на секој поединец. Вашето задоволство е најважно за нас.