This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By using the Dendax website you are consenting to our use of cookies in accordance with our Policy.

Slideshow

Дали работите во странство? Дали плаќате даноци? ДА?

Тогаш Дендакс ќе ти помогне

- Земете ги вашите даноци назад
- Земетедетски додаток за вашите деца
- Земете исплати за социјални бенефиции 

Дендакс работи од 1999 година, со повеќе од 80.000 клиенти

Benefits


- Бесплатна онлајн пресметка
- Лесна онлајн регистрација
- Без плаќање однапред, плаќате само кога ќе ги примите вашите пари

Онлајн алатки


пресметка

Регистрација

Каде работеле?


Пресметката е бесплатна, плаќате само кога добивате наплата на данок или социјално осигурување

Промоции

Кажете за нашите пријатели и зачувате на трошоци за враќање на данок! За секој пријател кој важи за враќање на данок, ќе добиете 25% попуст на надоместокот за Вашето наплата. Попусти да додадете максималниот износ е 25 долари.


Promotion, win a free tax refund, Dendax.com

Данокот во земјите

Контакт

Контакт


Главен штаб

Dendax
Jemnická 1138/1
BB Centrum - D
140 00 Praha 4
Република Чешка We speak
мапа

Branch Office

Dendax
ul. Konstantin Irechek 7
Gabrovo 5300
Бугарија We speak
мапа
Branch Office

Dendax
Aleja Jana Pawła II 27
Warszawa 00-867
Полска We speak
мапа

Delivery Point

AMG Jobs SRL
Calea Bucuresti
Nr. 88, Bl. U10, Sc.1, Ap.1
Craiova 200440
Романија We speak
мапа

Delivery Point

TIR SERVICES
Alexandru Constantinescu Nr. 12
Sector 1
Bucuresti 011473
Романија We speak
мапа


Оддел за услуги на клиенти
Tel.: +420 234 261 904 We speak We speak We speak We speak We speak We speak We speak We speak We speak We speak We speak We speak
Fax.: +420 212 244 009 | +1 212 659 0431

имейл: info@dendax.com


We speak Бугарија
Tel.: +359 429 18003 csr-dendax We speak We speak

We speak Република Чешка
Tel.: +420 234 261 904 Dendax CZ We speak We speak

We speak Италија
Tel.: +390 574 179 5153 csr-dendax We speak

We speak Германија
Tel.: +49 322 142 196 65 csr-dendax We speak We speak We speak

We speak Унгарија
Tel.: +36 212 007 814 csr-dendax We speak We speak

We speak Полска
Tel.: +48 221 284 847 Dendax-pl We speak We speak

We speak Романија
Tel.: +40 312 294 558 Dendax-ro We speak We speak

We speak Словачка
Tel.: +421 233 331 023 Dendax-sk We speak We speak We speak

We speak Турција
Tel.: Our Turkish number is currently out of order. If you want to talk to our Turkish representative, please choose any number of our list and press internal 6 OR you can call her in whatsapp whatsapp +359 877 49 51 31 Dendax_tr We speak

We speak Ukrainian
Tel.: +380 947 106 636 Dendax-ro We speak We speak

We speak Greece
Tel.: +30 211 23 40 146 csr-dendax We speak

We speak Spain
Tel.: +34 902 042 546 Dendax CZ We speak We speak

We speak Австралија
Tel.: +61 283 171 304 dendax skype contactcsr-dendax We speak

We speak Соединетите Американски Држави
Tel.: +1 718 673 6179 csr-dendax We speak

We speak United Kingdom
Tel.: +44 151 947 0380 dendax skype contactcsr-dendax We speak

We speak Norway
Tel.: +47 214 056 40 dendax skype contactcsr-dendax We speak

Одделот за маркетинг
Tel.: +420 234 261 904 We speak We speak We speak We speak We speak We speak We speak We speak We speak We speak We speak We speak
е-пошта: marketing@dendax.com

Работно време
понеделник - петок 10:00 - 17:00 (GMT +2)

За нас

Dendax - Вашата даночна наплата од компанијата

За нас

Dendax работи во областа од меѓународните даноци од 1999. Ние ги нудиме нашите услуги на стотици партнери и илјадници клиенти секоја година. Во овој момент ние може да обезбедиме враќање на данокот од 21 земји во светот, ние, исто така, може да го вратиме вашето социјално осигурување и стекнатиот детски надомест. Услугата за едноставно и брзо враќање на вашиот данокот преставува наша конкурентска предност. Во Dendax ние се стремиме да се третираат сите клиенти со почит и да се обрне поголемо внимание на потребите и проблемите на секој поединец. Вашето задоволство е најважно за нас.