Our offices will be closed between 17.11 and 19.11.

Slideshow

Did you work abroad? Did you pay taxes? YES?

Then Dendax will help you to

- Get your taxes back
- Get child benefits for your kids
- Get back payments for social benefits 

Dendax is operating since 1999, with more than 80.000 clients.

Benefits


- Free online calculation
- Easy online registration
- No Payment in advance, you pay only when you receive your money.

Where did you work?


Calculation is free, you pay only when you get a tax refund or social insurance

Promotions

Кажете за нашите пријатели и зачувате на трошоци за враќање на данок! За секој пријател кој важи за враќање на данок, ќе добиете 25% попуст на надоместокот за Вашето наплата. Попусти да додадете максималниот износ е 25 долари.


Promotion, win a free tax refund, Dendax.com

Данокот во земјите

Контакт

Контакт


Главен штаб

Dendax
Jemnická 1138/1
BB Centrum - D
140 00 Praha 4
Република Чешка We speak
мапа

Branch Office

Dendax
ul. Konstantin Irechek 7
Gabrovo 5300
Бугарија We speak
мапа
Branch Office

Dendax
Aleja Jana Pawła II 27
Warszawa 00-867
Полска We speak
мапа

Delivery Point

AMG Jobs SRL
Calea Bucuresti
Nr. 88, Bl. U10, Sc.1, Ap.1
Craiova 200440
Романија We speak
мапа

Delivery Point

TIR SERVICES
Alexandru Constantinescu Nr. 12
Sector 1
Bucuresti 011473
Романија We speak
мапа


Оддел за услуги на клиенти
Tel.: +420 226 809 100 We speak We speak We speak We speak We speak We speak We speak We speak We speak We speak We speak We speak
Fax.: +420 212 244 009

имейл: info@dendax.com


We speak Бугарија
Tel.: +359 249 25466 csr-dendax We speak We speak

We speak Република Чешка
Tel.: +420 226 809 114 dendax-csr-cz-sk We speak We speak

We speak Италија
Tel.: +39 069 480 6448 csr-dendax We speak

We speak Германија
Tel.: +49 3222 1095212 csr-dendax We speak We speak We speak

We speak Унгарија
Tel.: +420 212 244 038 csr-dendax We speak We speak

We speak Полска
Tel.: +48 223 821 882 Dendax-pl We speak We speak

We speak Романија
Tel.: +40 373 745 319 Dendax-ro We speak We speak

We speak Словачка
Tel.: +421 233 456 691 Dendax-sk We speak We speak We speak

We speak Турција
Tel.: +90 212 988 1297 Dendax_tr We speak

We speak Соединетите Американски Држави
Tel.: +1 646 513 4305 csr-dendax We speak


Одделот за маркетинг
Tel.: +420 226 809 111 We speak We speak We speak We speak We speak We speak We speak We speak We speak We speak We speak We speak
е-пошта: marketing@dendax.com

Работно време
понеделник - петок 10:00 - 17:00 CET

За нас

Dendax - Вашата даночна наплата од компанијата

За нас

Dendax работи во областа од меѓународните даноци од 1999. Ние ги нудиме нашите услуги на стотици партнери и илјадници клиенти секоја година. Во овој момент ние може да обезбедиме враќање на данокот од 21 земји во светот, ние, исто така, може да го вратиме вашето социјално осигурување и стекнатиот детски надомест. Услугата за едноставно и брзо враќање на вашиот данокот преставува наша конкурентска предност. Во Dendax ние се стремиме да се третираат сите клиенти со почит и да се обрне поголемо внимание на потребите и проблемите на секој поединец. Вашето задоволство е најважно за нас.