NAJVEĆI POVRATI POREZA

Od trenutka osnivanja Dendaxa 1999. godine, sama tvrtka te broj zaposlenih sigurno su rasli. Sada radimo organizirani u grupe računovođa, poreskih stručnjaka, odvjetnika i poreznih savjetnika. Surađujemo i s izvrsnim ovlaštenim javnim računovođom. Naši kolege su stručno usavršeni te imaju sveobuhvatno znanje o pripremi povrata poreza u što kraćem roku. 

Dendax ujedno djeluje u suradnji s lokalnim uredima koji se bave povratom poreza te često održavamo sastanke s predstavnicima poreskih ureda različitih država kako bismo bili obaviješteni o novim relevantnim zakonima. Bazirajući se na našem iskustvu te s pomoći našeg odjela Istraživanja i Razvoja, sada našim klijentima možemo zajamčiti najveći mogući iznos povrata poreza! 

Što znači najviši mogući iznos povrata poreza? 

S obzirom na statistike u protekle tri godine, 93,7% naših klijenata koji su zatražili preplaćene poreze u SAD-u, dobili su 100% svojih uplaćenih poreza nazad. Dok, 90% naših klijenata koji su prijavili povrat poreza u drugim državama, dobili su nazad 100% svojih poreza plaćenih u inostranstvu.

Naši poreski stručnjaci imaju sveobuhvatno znanje zakona te zahtjeva poreskih uprava, te smo dobro pripremljeni za ispravno ispunjavanje vašeg povrata poreza, detaljno i na vrijeme.

Uzto, garantiramo vam da će iznos povratabiti maksimalan iznos vaših plaćenih poreza u inostranstvu. Nema plaćanja unaprijed; jednostavno namplatite nizak percent od iznosa povrata poreza za našu uslugu i to tek kadaprimimo vaš povrat